Digirec Klanten beoordelen ons met een 4.8 / 5 op basis van 16 reviews.

R.H. Rijkes

ik heb mijn telefoon opgestuurd naar digirec, naar peter, om verwijderde sms berichten terug te halen.
zijn uitleg was helder, en ik zou alleen betalen wanneer er berichten in een bepaalde periode terug zouden gehaald worden, no cure no pay.
helaas lukte dat niet. dat had peter me eigenlijk al verteld dat het met mijn tel moeilijk zou worden.
al snel kreeg ik een berichtje via de mail dat het niet gelukt was.
mijn telefoon wordt nu terug gestuurd, en ik vroeg of er nog kosten betaald moesten worden.
ik hoefde niets te betalen , en zelfs de retourverzendkosten nam hij voor zijn rekening.
ik vind dat een uitstekende service, en kan mensen dus dit bedrijf alleen maar aanraden.

Geert Dekkers

Met gecrashte extra harde schijf naar Digirec gegaan. Ze slaagden erin bijma alle files weer terug te halen. Ik werd prima geinformeerd over de hele gang van zaken. Een aanrader voor iedereen die met dit probleem zit.

Patrick Gelijns

Bestanden terug gevonden, waarvan de meeste ook werken of de juiste bestandsindeling hebben. Ook goed op de hoogte gehouden gedurende de herstelwerkzaamheden.

Bert Schipper

Prima service, redelijke prijs. Prettig ook dat Peter je niet laat gissen naar wat er aan de hand is, maar keurig terugkoppelt wat de kansen zijn, wat ie doet en hoe lang het gaat duren.
Ik heb wat visitekaartjes van hem gevraagd (en gekregen) om aan mijn netwerk/computerbeheerder te geven voor eventuele andere klanten.

Dennis en Sanne

Zowel onze harde schijf van de laptop als onze externe harde schijf waren gecrashed. Paniek, want er stonden veel waardevolle bestanden op. Dankzij Digirec nagenoeg alles terug. We zijn Peter enorm dankbaar!

A. van Oort

Teruggekomen van vakantie bleek een SD-kaartje vol met foto’s en enkele filmpjes onbruikbaar te zijn geworden. Digirec heeft er voor gezorgd dat wij binnen enkele dagen alle foto’s en filmpjes weer terug hadden. Geweldig!!

Roland Simons

Van een hopeloos klikkende harde schijf hebben ze toch alle data weten te halen zonder dat het naar een cleanroom hoefde. Alle familie en vakantie foto’s en filmpjes zijn weer terecht. Binnen een dag nadat ik de harddisk had opgestuurd ( nog erbij in het weekend) kreeg ik al feedback. Na overleg zijn de gegevens netjes op usb-stick naar mij toegestuurd. Hartstikke fijn.

Brett Ellis

i must apologize as my dutch is very poor – i am an American and i speak english so i’ll try to offer a review in both languages. i contacted Peter at Digirec for help to decode a tom tom GPS data to locate where i was on a particular day. Peter e mailed me faster than i had expected with the data. his expertise and his service was better than anyone elses i found on the net. Peter was also was generous and wrote a short summery of his services for me to give to my lawyer to show what he had done if this needed to brought to the court for validation. working with Peter at Digirec was courtious, prompt, professional, and outstanding. i would work with him again and would recomend him to anyone needing technical forensic services. THANK YOU!!!

Ik moet me verontschuldigen als mijn Nederlands is zeer slecht – ik ben een Amerikaan en ik spreken Engels, dus ik zal proberen om een review in beide talen aan te bieden. Ik nam contact op Peter op Digirec om hulp om een tom tom GPS-gegevens te decoderen te lokaliseren waar ik was op een bepaalde dag. Peter e mailde mij sneller dan ik had verwacht met de gegevens. zijn expertise en zijn service was beter dan wie elses vond ik op het net. Peter was ook was royaal en schreef een korte samenvatting van zijn diensten voor mij om te geven aan mijn advocaat om te laten zien wat hij had gedaan als dit nodig is om gebracht aan de rechter voor validatie. het werken met Peter op Digirec was hoffelijk, snel, professioneel en uitstekend. Ik zou weer met hem en zou ik aanraden hem aan iedereen aanraden die technische forensische diensten. BEDANKT!

Sander

Peter van der Schee van Digirec heeft mij positief verrast. Ik was niet bereid om minimaal 1000 euro uit te geven aan een clean-room om gegevens van mijn gecrashte harde schijf terug te krijgen, maar Peter heeft met geavanceerde apparatuur en software mijn verloren bestanden toch kunnen terugvinden.

Gedurende het traject heeft Peter mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en verloren bestanden op DVD opgestuurd. Absoluut de moeite waard voor problemen met harde schijven

Stam

Uitstekende service, waarbij ik steeds goed op de hoogte gehouden werd van de (on)mogelijkheden en de vorderingen.

Erik

Meerdere bedrijven gaven aan dat de harde schijf van de pc niet meer leesbaar was. Maar Digirec vond alles terug, binnen enkele dagen en voor een scherpe prijs. Een aanrader!

Thijs Weening

Grote paniek. Door onbekende oorzaak 25.000 foto’s kwijt/onbereikbaar. Digirec was mijn reddende engel. Alles terug!

J.H.J. Berton

Super goed contact gehad, zowel telefonisch als op het bedrijf. Fijn dat de bestanden weer terug zijn. Thanks.

Johan en Jilly

Wij zijn heel tevreden over Digirec, heeft een prima service en geeft goede adviezen.
Het lab heeft 99,99% van de data gevonden van onze gechraste pc, zijn we heel blij mee!

R.Tichelaar

Prima service, snelle reaktie op mails, nu alle foto’s van ons zoontje terug dus echt geweldig!hartstikke bedankt!

Wilma Pleijsier

De contacten met dit bedrijf waren zeer positief en de service was uitstekend.