Dagelijks bereikbaar 09:00 tot 21:00

Over ons

Na 18 jaar ervaring te hebben opgedaan met politiewerk, waarvan enkele jaren als rechercheur en 7 jaar als digitaal rechercheur / specialist besloot Peter van der Schee een eigen weg in te slaan. Hij heeft jarenlange ervaring als digitaal rechercheur en daarnaast heeft hij veel cursussen en opleidingen gevolgd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Digirec richt zich met name op Data Recovery en digitaal recherche onderzoek. En dat doen we tegen zeer scherpe tarieven.

Wat zeggen mensen over ons

Wat klanten zeggen

Stam

Uitstekende service, waarbij ik steeds goed op de hoogte gehouden werd van de (on)mogelijkheden en de vorderingen.

Wat klanten zeggen

Brett Ellis

i must apologize as my dutch is very poor – i am an American and i speak english so i’ll try to offer a review in both languages. i contacted Peter at Digirec for help to decode a tom tom GPS data to locate where i was on a particular day. Peter e mailed me faster than i had expected with the data. his expertise and his service was better than anyone elses i found on the net. Peter was also was generous and wrote a short summery of his services for me to give to my lawyer to show what he had done if this needed to brought to the court for validation. working with Peter at Digirec was courtious, prompt, professional, and outstanding. i would work with him again and would recomend him to anyone needing technical forensic services. THANK YOU!!!

Ik moet me verontschuldigen als mijn Nederlands is zeer slecht – ik ben een Amerikaan en ik spreken Engels, dus ik zal proberen om een review in beide talen aan te bieden. Ik nam contact op Peter op Digirec om hulp om een tom tom GPS-gegevens te decoderen te lokaliseren waar ik was op een bepaalde dag. Peter e mailde mij sneller dan ik had verwacht met de gegevens. zijn expertise en zijn service was beter dan wie elses vond ik op het net. Peter was ook was royaal en schreef een korte samenvatting van zijn diensten voor mij om te geven aan mijn advocaat om te laten zien wat hij had gedaan als dit nodig is om gebracht aan de rechter voor validatie. het werken met Peter op Digirec was hoffelijk, snel, professioneel en uitstekend. Ik zou weer met hem en zou ik aanraden hem aan iedereen aanraden die technische forensische diensten. BEDANKT!

Google reviews

Super goed contact gehad, zowel telefonisch als op het bedrijf. Fijn dat de bestanden weer terug zijn. Thanks.
J.H.J. Berton
J.H.J. Berton
12:43 19 Jan 18
Met gecrashte extra harde schijf naar Digirec gegaan. Ze slaagden erin bijma alle files weer terug te halen. Ik werd prima geinformeerd over de hele gang van zaken. Een aanrader voor iedereen die met dit probleem zit.read more
Geert Dekkers
Geert Dekkers
15:13 30 Oct 17
2 maanden geleden overkwam ons bedrijf het worst case scenario op het gebied van dataverlies. 1 van de 12 schijven van mijn NAS was door een hardware defect corrupt geraakt. Doordat dit pas na ca. 1 week duidelijk werd, waren ook mijn dagelijkse backups van die week corrupt.Daar ons bedrijf in 1 week tijd ca. 10.000 documenten produceert heb ik gezocht naar een datarecovery specialist. Naast de bekende spelers in deze markt, kwam ik ook Peter met zijn bedrijf Digirec tegen en heb hem meegenomen in het offerte traject. Peter wist als enige een fixed price af te geven. Na een prettig telefonisch contact heb ik hem dan ook de opdracht gegund. Daar het hier ging om ca. 12.000.000 bestanden op een RAID van 12* 4TB schijven had Peter even nodig voor zijn analyse. Nadata wij door Peter op zijn bedrijf werden uitgenodigd om de resultaten te bekijken is Peter aan de slag gegaan de data te kopieren. Na ontvangst van de data kan ik zeggen dat voor ruim 99% al mijn data weer terecht is!Extra vermeldenswaard is dat Peter nadat reeds gefactureerd en opgeleverd was, nogmaals aan de slag is gegaan om nog net even dat extra stapje te zetten en ons van nog een schijf met herstelde data te voorzien!Ronald Terscheggetread more
JIP B.V.
JIP B.V.
11:30 17 Jul 17
Wauw wat ben ik dankbaar! De DVD van ons trouwen was zo beschadigd dat niemand er meer wat mee kon. Overal hoorde ik 'helaas, u moet zich erbij neerleggen'. Maar Peter van Digirec niet, die heeft ALLES terug gehaald. En ook nog op zeer korte termijn. Wat een vakman!!Dit is zoveel waard, want je trouwdag kun je niet overdoen. Ik beveel hem met heel mijn hart aan!!!read more
Yvette Rooding
Yvette Rooding
20:41 16 Jan 17
Fijne communicatie gehad met Peter via de mail, hij heeft veel van mijn dierbare video-filmpjes hersteld. Zeker een aanrader, goede service voor een schappelijke prijs!
Melanie Sars-Castelijns
Melanie Sars-Castelijns
21:25 07 Dec 16